Księgarnia AGNES
  • Ezoteryka
  • Beletrystyka
  • Edukacja

Księgarnia AGNES

Ezoteryka Beletrystyka Edukacja

serdecznie zaprasza wszystkich po

książki ezoteryczne

oferujemy również

beletrystykę

oraz
książki edukacyjne
jak i także bajki i baśnie dla dzieci.

Sprzedajemy książki jako księgarnia internetowa oraz w tradycyjnej księgarni

Księgarnia AGNES (0)
  • Wyszukiwarka


    Zaawansowane wyszukiwanie
  • Księgarnie ochrania certyfikat SSL

  • Sklep www.e-ksiegarnia.edu.pl - opinie klientów
  • Koszyk
    Twój koszyk jest pusty
  • Przechowalnia
    Brak produktów w przechowalni
Promocja! Odkrywam Siebie Ja i Moja Szkoła 1 Ćwiczenia w rysowaniu :: 10,00 zł ::.
Wyszukiwarka


Zaawansowane wyszukiwanie
Polityka prywatności

Polityka Prywatności

 

Polityka prywatności serwisu http://www.e-ksiegarnia.edu.pl/

 

§1

 

Niniejsza Polityka Prywatności określa zasady przetwarzania i ochrony danych osobowych przekazanych przez Użytkowników poprzez Serwis.

 

§2

Administratorem danych osobowych zawartych w serwisie jest

AGNES Agnieszka Kamińska z siedzibą w Wojcieszów, 59-550, Sadowa 4 NIP: 694-155-63-65 REGON: 020861005

 

§3

Szanujemy prawo do prywatności i dbamy o bezpieczeństwo danych. W tym celu używany jest m.in. bezpieczny protokół szyfrowania komunikacji (SSL).

 

§4

 Dane osobowe podawane w formularzu są traktowane jako poufne i nie są widoczne dla osób nieuprawnionych.

 

§5

W trosce o bezpieczeństwo powierzonych nam danych opracowaliśmy wewnętrzne procedury i zalecenia, które mają zapobiec udostępnieniu danych osobom nieupoważnionym. Kontrolujemy ich wykonywanie i stale sprawdzamy ich zgodność z odpowiednimi aktami prawnymi - ustawą o ochronie danych osobowych, ustawą o świadczeniu usług drogą elektroniczną, a także wszelkiego rodzaju aktach wykonawczych i aktach prawa wspólnotowego.

 

§6

Dane Osobowe przetwarzane są na podstawie zgody wyrażanej przez Użytkownika oraz w przypadkach, w których przepisy prawa upoważniają Administratora do przetwarzania danych osobowych na podstawie przepisów prawa lub w celu realizacji zawartej pomiędzy stronami umowy.

 

§7

Serwis realizuje funkcje pozyskiwania informacji o użytkownikach i ich zachowaniach w następujący sposób:

a)    poprzez dobrowolnie wprowadzone w formularzach informacje

b)   poprzez gromadzenie plików “cookies” [“Polityka ciasteczek”].

 

§8

Serwis zbiera informacje dobrowolnie podane przez użytkownika.

 

 

§9

Dane podane w formularzu są przetwarzane w celu wynikającym z funkcji konkretnego formularza np. w celu dokonania procesu obsługi zamówienia

 

§10

 Dane osobowe pozostawione w serwisie nie zostaną sprzedane ani udostępnione osobom trzecim, zgodnie z przepisami Ustawy o ochronie danych osobowych.

 

§11

Do danych zawartych w formularzu przysługuje wgląd osobie fizycznej, która je tam umieściła. Osoba ta ma również prawo do modyfikacji i zaprzestania przetwarzania swoich danych w dowolnym momencie – wysyłając maila na adres ksiegarnia@szkolna.edu.pl lub dzwoniąc pod numer 603430340.

 

§12

Dane osobowe jeżeli użytkownik nie zgłosi ich usunięcia będą archiwizowane bezterminowo.

 

§13

Zastrzegamy sobie prawo do zmiany w polityce ochrony prywatności serwisu, na które może wpłynąć rozwój technologii internetowej, ewentualne zmiany prawa w zakresie ochrony danych osobowych oraz rozwój naszego serwisu internetowego. O wszelkich zmianach będziemy informować w sposób widoczny i zrozumiały.

 

§14

W Serwisie mogą pojawiać się linki do innych stron internetowych. Takie strony internetowe działają niezależnie od Serwisu i nie są w żaden sposób nadzorowane przez serwis http://www.e-ksiegarnia.edu.pl/. Strony te mogą posiadać własne polityki dotyczące prywatności oraz regulaminy, z którymi zalecamy się zapoznać.

 

W razie wątpliwości do któregokolwiek z zapisów niniejszej polityki prywatności jesteśmy do dyspozycji - nasze dane znaleźć można w zakładce - KONTAKT.

podręczniki szkolne| beletrystyka| ezoteryka| Bajki | Baśnie

Księgarnia AGNES oferuje podręczniki szkolne oraz materiały metodyczne dla nauczycieli takie jak: scenariusze zajęć, plany miesięczne, plany wynikowe, konspekty i sprawdziany, ostatnio w ofercie znajdują się książki z dziedziny ezoteryki oraz beletrystyki. W dziale Czary Mary (ezoteryka i nie tylko) odnajdziemy książki z dziedziny astrologii, filozofii, jogi, poradniki, horoskopy, przepisy, tarot i wiele innych. W dziale beletrystyka odnajdziemy powieści, poezje, literaturę kobiecą, kryminalistyczną, sensacyjną, thriller oraz inne. Dodatkowo w sprzedaży znajdują się również różnorakie bajki i baśnie dla dziecka. Życzymy miłej lektury!

Księgarnia AGNES - XML Sitemap

Aktualna Data: 2019-10-20 19:10
© Księgarnia AGNES